Livet är en fest

Om att må som man förtjänar

Det är sjukt fint väder ute och här ligger jag i sängen och tycker synd om mig själv. Är så bakfull att jag knappt kan röra mig. Orkar inte ens gå ut och lägga mig vid poolen, trots att det är krypavstånd. Jag dricker sällan tillräckligt mycket för att bli bakis, men de senaste två fredagarna har det blivit tonårsfylla för hela slanten utan att jag riktigt har fattat hur det gick till.

Nu ligger jag här och orkar inte äta, orkar inte dricka, orkar inte läsa, orkar inte sätta mig upp. Det är knappt så att jag orkar skriva detta. Alltså, ni fattar inte hur synd det är om mig!

Edit:
Min man kom hem med svenska pannkakor från IHOP, och jag har kollat på 6 avsnitt av South Park med katterna. Och dessutom fick jag just veta att jag står på gästlistan för morgondagens Warped Tour i Ventura, där bland andra Against Me! spelar. Så nu känns det lite bättre.

0 Comments

  • Johanna

    Stackars liten!Fyfan vad man hatar att man druckit så mycket att man inte okar göra någonting. De dagarna önskar jag det fanns någon typ av droppställning med ny energi man kunde köpa! Kanske i USA? (Verkar ju finnas så mycket annat konstigt) ;D

    • Cinderalley

      Haha eller hur. Eller – annu hellre borde de uppfinna alkohol som inte ger nagra efterverkningar alls.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *