Konsumtionsglädjen,  Ytligheter

Universallösningen på alla problem

Jag har kanske gnällt lite väl mycket här på sistone, men inte utan anledning. Nu börjar det dock kännas bättre. Armen och höften gör inte lika ont längre (jag har ett troligtvis gigantiskt blåmärke på ena höftbenet, men eftersom det är dolt bakom en tatuering försöker jag att inte låtsas om det) och igår orkade jag till och med ta mig till kontoret efter att ha jobbat hemifrån i två dagar. Jag har världens finaste lilla familj och fantastiska vänner. Solen skiner. Det är helg. Men det som verkligen, tveklöst, får mig på bra humör igen – vi kan kalla det en universallösning på alla problem – är nya skor.

Dessa har jag gått och sneglat på i ett par veckor, och till och med varit inne och provat vid något tillfälle. Igår bestämde jag mig äntligen för att köpa dem, och upptäckte att de var på rea. 25 dollar. Ett ynka litet pris att betala för den ovillkorliga lyckan, tycker ni inte?

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *