Sverige

En fredag

Jag vet inte varför alla påstår att det har blivit höst. Det var visserligen 12 grader ute när jag landade på Arlanda igår morse, men här i Hässelby är det strålande sommarväder. Jag sitter i solen och jobbar, och mamma och hennes man är ute och påtar i trädgården, och snart ska vi laga kantarellmiddag. Idag har jag hunnit skaffa ett svenskt mobilnummer, samt varit i Vällingby Centrum (som tydligen inte heter Vällingby Centrum längre, utan Vällingby City) och köpt skor på rean. Och varit på Systembolaget och köpt ett gäng Innis & Gunn, min favoritöl som jag inte har druckit på tre år.

Och så har jag klappat hunden.

Om ett par timmar ska jag in till stan och träffa vänner som jag har saknat så jag spricker, och imorgon blir det parkhäng. Såvida det inte regnar.

Vad gör ni i helgen?

0 Comments

  • CC

    Helgens innehåll; jobb, bilutställning i stan i mörkaste Småland, sen dra ner till Skåne för att gå på bilklubben Cardinals träff med härlig livemusik (rockabilly). På söndag väntar jobb igen….

  • Duktiga Tjejen

    Härligt! Och det här med höst – vi har haft 25-30 grader dygnet runt hur länge som helst i Sthlm så det ÄR verklign höst nu och onormalt kallt för att vas augusti. Allt slog om i söndags genom en storm. Njut av Sthlmsnatten, själv är jag i skärgårn!

  • Gunnie

    Om jag fick bestämma vad du ska skriva i din blogg, skulle jag väldigt gärna vilja att du nämner att altanen är under uppbyggnad. Och att du dessutom på ett osökt sätt bara råkar nämna att gräsmattan som syns till vänster i bilden faktiskt inte fanns där när du kom igår, men att när du vaknade idag var trädgården alldeles grön, som genom ett mirakel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *