Nattliga bravader,  Sverige

Första helgen i Stockholm

Jag är ute på landet med pappa och vilar upp mig efter en helt fantastisk helg. Pappa målar, jag bloggar, och snart ska vi laga mat och öppna en flaska vin. Fast först ska min tokiga pappa gå ner och ta sig ett dopp i havet. Inte så illa för en söndag, kan jag tycka ändå.

Här kommer min första helg i Stockholm på tre år sammanfattad i ett par bilder:

På fredagen gjorde jag stan med Ida och Kim. Kim som är tatuerare ritade den här fina bilden på oss på baksidan av notan på Rolfs kök, efter att vi hade blivit bjudna på ostbricka och en massa drinkar.

Sen gick vi över gatan till Grill. På toan satt den här karln och log. Sen hann vi även med Lilla Hotellbaren på Malmen innan allt stängde och vi tog en taxi hem.

Nästa morgon åt vi bakisfrukost på Blå Lotus på Katarina Bangata. Deras veganmacka har jag drömt om i flera år, och den var till och med ännu godare än jag kom ihåg. Åååhhhh.

På eftermiddagen fick jag äntligen mitt efterlängtade parkhäng, med punkbandare och systemetkassar och hela paketet. Det var strålande sommarväder, och nästan alla mina favoritpersoner dök upp. Så himla fint.

När det blev kallt i Vitan tog vi oss till Bröderna Olssons, och när vi tänkte bege oss därifrån sprang (!) vi rakt in i Midnattsloppet, som gjorde att vi inte kunde ta oss hem eftersom alla gator runt omkring oss var avspärrade. Så vi fick helt enkelt gå tillbaka in på BO’s och beställa mat och mer öl istället.

Sist men inte minst har jag kramats en hel massa med min bästaste vän i hela världen. Det blir liksom inte bättre än så.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *