Jobbrelaterat

Lite överjobbad bara

Ni kanske undrar var jag håller hus? I så fall kan jag meddela att jag jobbar. Idag har jag jobbat 15 av mina sammanlagt 17 vakna timmar. Den här sista vakna halvtimmen ägnar jag åt att skriva detta. Jag satte väckarklockan på 6:30 imorse, började jobba klockan 7. De sista tre timmarna av arbetsdagen (natten?) var jag tvungen att åka in till kontoret, men innan dess har jag jobbat hemifrån hela dagen.

Om man ska se något positivt med den här dagen, som har varit den överlägset längsta arbetsdagen i mitt liv (och jag är inte ens klar med allt jag hade behövt få gjort idag) så är det nog att jag i alla fall hade finsällskap hemma i soffan. En mycket trött katt som sov i mitt knä i flera timmar, och i lika många vinklar. Min favorit var nog ändå när hon helt sonika la sig med huvudet på tangentbordet, och snarkade. Jag har själv motstått den ingivelsen ganska många gånger idag.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *