Sverige,  Vardagsanekdoter

Ljushuvudena

Nu har jag varit i Stockholm i en hel vecka, och kan sammanfatta mina intryck lite för mig själv. Jag känner både att det allra mesta precis som det var för tre år sen, och att det är så himla mycket som har ändrats. Mest chockad blev jag faktiskt när jag insåg att man inte använder 50-öringar längre. Det känns helt revoutionerande jämfört med U-landet USA där man fortfarande måste handskas med pennies. Som alltså inte är värda NÅGONTING.

Idag satt vi ute i solen och åt vegetarisk buffé på Ulriksdals slottsträdgård – jag, Ida, mamma och mammas bästis. Sen åkte vi på loppis i Solna och Ida köpte en lampa. När vi släpade hem lampan från tunnelbanan träffade vi en alkis som satt på en bänk i Skärmarbrink och sa: “Här kommer två riktiga ljushuvuden!” Gamla fyllon som drar ordvitsar, det känns ju typ som det svenskaste som finns.

PS. Kolla här! Burgschki jämför mig med Brody i Distillers! *Dör av smicker* DS.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *