Musik,  Nattliga bravader

Man skulle haft en bandare tour 2011

Vi kom tillbaka till Stockholm igen efter tre dagar i London sent igår kväll, och såhär nästan ett dygn senare känner jag att jag äntligen börjar bli lite återställd. Det var världens bästa resa och peppen var så sjukt hög precis hela tiden. Det var dessutom sommarvärme i London, runt 25 grader eller så, så vi satt mest utomhus och drack öl i solskenet.

Jag tog drygt 300 bilder och det går ju av förklarliga skäl inte att lägga upp på bloggen. Så ni får en sammanfattning i ett gäng lite mindre bilder. Klicka för större storlek.

1. Jag, Sakke, Charlie och Patrik åkte från Skavsta tidigt på söndagmorgonen. Vi började såklart med en frukostöl på flygplatsen.
2. Pepp-bild på Stanstead. Glada efter att ha överlevt ännu en Ryanair-flight och över att det var sommar i London.
3-4. Åka tunnelbana!

Matorgie i Camden eftersom vi hade glömt bort att äta på hela dagen.

Vi satte oss i Regent’s Park tillsammans med halva Leftöver Crack och en massa andra bra människor. Parkhäng, yay!

När det blev mörkare hamnade vi i en annan park precis vid kanalen i Camden. Där var det fint. Sen gick vi till Underworld och såg H2O spela och det var hur bra som helst.

1-2. Nästa dag tog vi lite obligatoriska turistbilder i Camden.
3-4. Vi satte oss på ett ekologiskt vegancafé vid vattnet och drack svingod ale och hade djupa diskussioner.
5-6. Sen flyttade vi oss vidare till parken vid ån igen, och njöt av värmen ett litet tag till.

1-2. På kvällen spelade först The Filaments, som är ett sånt band som jag har lyssnat på i evigheter men aldrig sett live förut. Det var precis lika bra som jag hade hoppats, och jag hade bästa vip-platsen uppe på scenen där man kunde fota utan att bli mosad av moshpiten.
3-4. Efter det spelade Leftöver Crack, de körde alla sina hitlåtar och några gamla Choking Victim-låtar och efteråt hade vi alla röjt så hårt att alla kläder var genomblöta av svett.
5. Utanför spelstället hittade vi en svensk tjej som vi hängde med resten av kvällen. Och en liten japan som ville bli fotad med oss.
6. Söta punkisar med Rebook-ryggsäckar och märkliga patch-kombinationer.

——————

Och det var ungefär den resan det. Nu måste jag sätta mig och läsa igenom 230 olästa blogginlägg. Man missar en del när man är ute och far.

0 Comments

 • burg

  asså han med kepsen: snygg!! hälsa från mig.

  också nyfiken på vad som irriterar dig i sverige och som påminner dig om varför du känner dig så hemma i kalifornien.

  • Cinderalley

   Nu har visserligen typ alla keps, men jag gissar mig fram och hälsar!

   Åh, ja, det har jag faktiskt tänkt skriva om, det får bli ett inlägg när jag hinner.

 • Duktiga Tjejen

  Ser ut att ha varit en superresa! Jag har bara tänkt på en grej… jag minns att du skrev förut att du knappt drack alkohol, men jag måste ha missuppfattat det inlägget..? Spelar ju ingen roll sådär, men jag minns att jag tänkte när jag läste det att “Oj vad otippat, jag trodde hon var en tjej som älskade öl!”.

  • Cinderalley

   Ja, eller alltså. I vanliga fall, typ till vardags och normala helger dricker jag inte speciellt mycket. Typ nån öl eller två när man går ut. Det är förstås en definitionsfråga vad man definierar som mycket, men jag blir väldigt sällan berusad. Sen händer det grejer som den här resan som är specialtillfällen och då dricks det alldeles för mycket. Men då blir det detox efteråt, heh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *