Konsumtionsglädjen

Dagens komsumtionsglädje

Andrea skrev häromdagen ett inlägg med titeln “The glory of barnavdelningar” och jag kan inte annat än instämma i hyllningskören. Något av det bästa med att vara ganska petite är att man alltså kan shoppa på klädbutikers barnavdelningar, och speciellt i Halloween-tider är kläderna ofta mycket roligare där än på vuxenavdelningen.

Eftersom vi numera bor ungefär 500 meter från ett stort köpcentrum var jag just och okynnesshoppade lite såhär på kvällskvisten, och gjorde världens fynd på Targets barnavdelning. En pytteliten mc-skinnväst med pälskrage – PRECIS en sån jag har letat efter hur länge som helst. Billig var den också. Nu ska jag bara hitta ett tillfälle där det lämpar sig att komma klädd i pytteliten skinnväst med pälskrage. Motorcykelträff, någon?

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *