Katterna,  Vardagsfilosoferande

Flyttpackandet fortsätter

Jag vet att mitt bloggande har varit under all kritik på sistone, men det är verkligen så himla mycket som pågår i mitt huvud just nu att jag har svårt att formulera något konkret att skriva om. Och jag vill inte vara en sån där kryptisk bloggtjej som skryter om alla “hemliga projekt” som är på gång, så då låter jag hellre bli att säga något alls.

I vilket fall som helst är det Labor Day idag, vilket innebär att jag har en ledig måndag och kan ägna mig åt flyttpackning och utrensning. Sofia, som också är mitt uppe i en flytt, kommenterade att hon får ångest av flyttpackning. Själv gillar jag verkligen att flytta. Jag tycker om känslan av katharsis som infinner sig när jag får gå igenom och slänga saker, och packa upp och sortera och inreda och liksom börja om på nytt. Kanske är det därför jag har flyttat 6 gånger på 3 år.

Tur i alla fall att jag har två hjälpsamma katter som packar det viktigaste åt oss – sig själva.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *