Bilar och sånt,  Konsumtionsglädjen

Gränsen är hårfin mellan att vara cool och töntig

Jag är inte dummare än att jag fattar att det är rätt töntigt, på ett jag-tycker-att-jag-är-cool-sätt, att köra en röd cabriolet med turbo och 200 hästkrafter, som dessutom har ett stereosystem med en baslåda som tar upp exakt hela bagageutrymmet och högtalare som gör att hela bilen liksom pulserar när man vrider på volymen.

Det är ju töntigt.

Men till skillnad från alla 21-åriga snubbar som glider runt i en likadan Eclipse Spyder som min och pumpar hiphop och tycker att de är tuffast i världen så hyser jag en genuin kärlek till att köra riktigt snabbt med vinden i håret och solen i ansiktet och en riktigt bra playlist i högtalarna.

Därmed inte sagt att denna brist på självrespekt har nått någon sorts gräns. Snarare tvärtom. Igår hämtade jag hem mina nya registreringsplåtar. Så om ni någonsin ser en röd Eclipse susa fram längs Pacific Coast Highway och känner er osäkra på om det är jag eller någon av de där töntiga snubbarna så slipper ni tvivla längre. Vi arkiverar detta under kategorin “onödig vardagslyx”, va?

(Och innan ni frågar så var ALLA andra 7-bokstavsförkortningar av Cinderalley redan tagna.)

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *