Ytligheter

OCSD

Igår när jag var och betalade hyran passade jag på att ge hyresvärden vår 30 day notice, så nu har vi en månad på oss att hitta något nytt och flytta ut. Egentligen har vi något på gång, men jag vill inte jinxa så ni får veta mer senare. I vilket fall som helst är det nu flyttpackning som gäller, och jag har börjat gå igenom min garderob för att rensa ut sånt jag inte använder och som kan slängas/säljas/skänkas bort. Det blir en hel del.

Mitt i den här processen slog det mig att jag har 14 par röda skor, och 11 par leopardmönstrade. Antalet svarta par orkar jag inte ens räkna.

Och nu börjar jag bli lite orolig för att jag har någon sorts sjukdom. Obsessive Compulsive Shoe Disorder, finns det?

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *