Livet är en fest,  Nattliga bravader

Starkspritens förbannelse

Happy Hour på Cabos takterass vid havet i Oceanside är både livsfarligt och alldeles, alldeles underbart. Där får man två drinkar till priset av en, och har man spelat sina kort rätt kan man efteråt gå och dansa någon annanstans utan att behöva dricka mer på hela kvällen.

Jag, Ilse och Lisa var på Cabo i söndags. Vi började lite smått med två Margarona (det vill säga Margarita med en liten uppochnedvänd Coronaflaska i), två Sierra Nevada och två Vodka Lemon. Jag drack förstås ölen. Sen spårade det i vanlig ordning ur totalt, speciellt när jag beställde in två Corona och istället fick två Super Corona. Alltså en flaska Corona med en shot Bacardi högst upp. Jag har nämligen inte druckit en droppe starksprit på över två år. Men efter ganska mycket övervägande gjorde jag ett undantag den här kvällen.

Sen minns jag inte så mycket mer än att vi gick till en piratbar och dansade oss lyckliga hela kvällen, och att våra äkta makar fick komma och släpa hem oss. Vaknade nästa morgon med ett stort blåmärke på armen och kläder som inte var mina.

Så kan det gå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *