Drömhuset

Vi har någonstans att bo!

Som ni vet är vi mitt uppe i en flytt, även om det hittills har varit lite osäkert exakt vart vi ska flytta. Förra veckan var vi och tittade på ett townhouse, en sorts blandning mellan lägenhet och radhus, som vi genast blev förälskade i, och idag fick vi veta att vi fick det. Vi flyttar in om en och en halv vecka.

Jämfört med var vi bor nu blir det en ganska ordentlig nedgradering både storleksmässigt och på den onödiga lyxfronten. Men ändå inte så att man kan klaga. Det nya stället är 100 kvadratmeter stort, med två våningar, två stora sovrum, två walk-in-closets och två badrum. En liten uteplats och ett garage med plats för tvättstuga följer också med på köpet. Dessutom kommer vi vara sjukt mycket närmare civilisationen. Vi flyttar från rikemansområdet La Costa till Fire Mountain i Oceanside, som råkar ligga ett stenkast från både strand, motorvägar och flera stora shoppingcenter.

Men vill ni veta det bästa av allt? Månadshyran är 700 dollar lägre än där vi bor nu. Det är fem tusen kronor i månaden vi inte behöver lägga på hyra. Fatta hur mycket skor man kan köpa för det.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *