Metabloggande

Ett sånt här meta-inlägg

Eftersom någon har googlat sig hit på sökfrasen “Cinderalley means” så kan jag väl berätta vad det betyder för den som undrar. Det har ingenting med Askungen att göra, vilket jag allt som oftast får reda ut (inte minst nu när jag kör runt med mina vanity plates på bilen).

Men alltså, det är ingen speciell grej egentligen. Bara en ihopskrivning av en låttitel med 16 Horsepower, och det har varit mitt internetalias så länge att jag inte ens orkar fundera på att hitta på något annat.

Så. Nu vet ni. Och här är låten:

0 Comments

 • Johanna

  Jag tycker det låter gött att säga med Cinderalley. Men ja, tänkte nog lite på askungen får jag erkänna..haha.

  Det här med internetnamn är så intressant, jag heter oftast mitt riktiga namn för att jag har så himla dålig fantasti. Mitt enda nick på nätet är “lilla J”, det är ju så pinsamt att man dör lite. Vet inte hur det började, tror det var när jag skulle välja bloggadress för tusen år sen och bara “men hjälp, jag kallas ju inte för något speciellt, vad göra?” och så tog jag “lilla J” som min pappa brukar kalla mig. Väldigt tufft minsann. Eh.

  • Cinderalley

   Haha, roligt ju! Jag har haft en heeeel massa internetnick, allt fran ganska pinsamma saker nar jag var typ 14 och hangde pa skunk. Men Cinderalley ar det som har hangt med langst.

 • Anna Nio

  Aha, jag har också undrat lite vad nicket betydde, och även jag var inne på en mer gritty Askungen-variant. 😀 Älskar 16 Horsepower men har inte sån järnkoll att jag kan varenda låt, haha.

  Dessutom håller jag fortfarande Woven Hand högre än Horsepower, även om bägge inkarnationer av David Eugene Edwards talang är/var lysande, såklart. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *