Tatueringar och sånt

La Cucaracha

Jag har hittills den här månaden tillbringat en helg i San Francisco, en i San Diego, och sent igår kväll kom jag hem från en helg i Los Angeles. Det blev ungefär det gamla vanliga – en massa häng med bra folk, vintage-motorcykelmässa i Venice, tatueringsparty i Hollywood, och på det hela taget alldeles för mycket öl. Med andra ord en mycket bra helg.

Igår fyllde vår kompis Dave år. Han jobbar som tatuerare på True Tattoo i Hollywood och hade önskat sig i födelsedagspresent att få tatuera alla sina vänner. Och då är man ju inte den som inte ställer upp. En liten kackerlacka i armvecket fick det bli för min del. Vi döpte honom till Ralph.

Jag vet att det är flera av er som vill att jag ska blogga mer om mina tatueringar, men jag vet ärligt talat inte vad det finns att säga om dem. De sitter där de sitter liksom. Men fråga gärna något mer specifikt, så kan jag försöka svara och kanske faktiskt orka ta lite bilder på motiven också. (Här kan ni i alla fall läsa om min första tatuering.)

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *