Halloween,  Livet är en fest,  Nattliga bravader

Pumpaparty (med cliffhanger)

Det blir ett par såna här “detta har jag gjort”-inlägg på raken nu – det hände så mycket bra saker i helgen, och jag försöker komma ikapp med bloggandet. Den här tiden på året är pumpaodlarnas höjdpunkt, och med mindre än två veckor kvar till Halloween är det hög tid att sätta igång med dekorationerna. Igår hade vi alltså ett litet pumpkin carving party hemma hos Ilse och Tony, som passande nog har två svarta katter, väggarna täckta i skräckfilmsaffischer och hela huset Halloween-pyntat året runt.

Lisa lagade finmiddag åt alla, och sen satte vi igång med pumpaskärandet.

Det är kladdigt och pilligt att skära pumpor och jag var lite för trött, så jag nöjde mig med att måla en glitterspindel på en minipumpa istället.

Och så här blev resultatet! Sen dök det upp fler folk med mer avancerade pumpaskills, men för att vara årets första dekorerade pumpor tycker jag nog att dessa blev mer än godkända. Speciellt Ilses Edgar Allan Poe till höger.

Och så en kram med favorittjejerna innan det var dags att bege sig hemåt i höstnatten. Jag har för övrigt äntligen kommit på en perfekt kostymidé till Halloween, men den avslöjar jag inte innan själva festen så ni får ge er till tåls i en dryg vecka till.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *