Bra saker,  Vardagsanekdoter

En liten söndag på stranden

Så fort det blir helg har jag en tendens att bara koppla bort allt som hör till vardagen fullständigt och helt gå upp i vad som händer för dagen. Det innebär att jag inte heller har tid att läsa bloggar och än mindre blogga själv, så följande måndagmorgon har jag alltid fullt upp med att läsa ikapp de 100+ inlägg som brukar ha landat i min Reader. Medan jag gör detta kan ni få se några bilder från min finfina söndag på stranden.

Förutom detta hann jag under dagen dessutom med att spontanköpa en ny soffa, fixa ny leopardmanikyr, samt gå ut och äta dyr men god risotto på en nyöppnad restaurang i närheten. Helt okej produktivitetsnivå för en söndag, kan jag känna.


Jag vet att jag har klagat på vädret en del på sistone, men det är som sagt mest på nätterna det suger. Efter en ganska regnig helg fick vi i alla fall en alldeles strålande söndag, och stranden var liksom ett givet tidsfördriv.


Min kompis Shawn bor ungefär ett halvt kvarter från stranden, så han och hans unge hängde på för lite härligt amerikansk far-och-son-baseball i solskenet.


Själv nöjde jag mig med att ligga på en filt i bikini och ladda solbatterierna. Det är ändå inte så illa för mitten av november, jag kanske inte behöver åka iväg på solsemester i alla fall.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *