Länkkärlek,  Metabloggande

Länkkärlek och en liten ursäkt

Plötsligt trillade det in sjukt mycket besökare via en link från Amanda (vars blogg ni för övrigt verkligen borde läsa!), men eftersom jag har haft långhelg och sådär rent i allmänhet är sämst på att blogga på helgerna så fick jag just fet prestationsångest över att bloggen är ouppdaterad och trökig.

Dessutom kom jag just ihåg att jag hade frågestund i bloggen för ett tag sen och sen glömde bort att svara på era frågor. Ni vet ju att det har varit en lite turbulent period det här, så hoppas ni har överseende. Flera av er vill veta mer om området där jag bor, mina katter, mina tatueringar, mitt jobb och livet i San Diego. Det kommer det snart svar på, på riktigt den här gången!


(Omotiverad bild på mig från Vegas i somras.)

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *