Irritationsmoment,  Nattliga bravader

Den stora jackstölden

Det här blir andra inlägget om jackor på kort tid, men igår hände något så fruktansvärt att jag bara måste beklaga mig. Jag blev nämligen bestulen på min favoritjacka. Min fina, varma pilotläderjacka med pälskrage. Var ute på en liten torsdagsbarrunda med min granne Josh, gick till en bar några kvarter från vårt hus, drack ett par öl för mycket, och hamnade sedan i en lång konversation med den mycket charmiga dörrvakten. Innan jag visste ordet av var det stängningsdags och min jacka, som hade hängt på en krok under baren, var spårlöst försvunnen. Jag fick låna dörrvaktens jacka för att inte frysa ihjäl på hemvägen.

Eftersom i runda slängar alla min San Diego-vänner bor inom ett par kvarter från baren i fråga postade jag en efterlysning på Facebook, med hopp om att personen som tog jackan är dum nog att återvända till the scene of the crime med den på sig, och fick i alla fall en liten tröst i att en av mina vänner kommenterade med följande: “I will pull that bitch’s Kmart weave out if I see some dumb skank wearing your jacket and looking terrible in it.” Word på den liksom.

Detta är den sista bilden som togs på mig och jackan. R.I.P.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *