Konsumtionsglädjen

Det här är vad jag kallar julstämning

Jag inser att det nog kan betraktas som hyckleri att avfärda vissa delar av julen men acceptera andra. Det här med julklappar till exempel. Personligen försöker jag att inte bidra till konsumtionshysterin så här års så gott det går. Men när ens chef skickar en länk till BetseyJohnson.com och ber en att välja ut ett par favoritsaker eftersom tomten så gärna vill att jag ska ha Betsey-grejer i julklapp… ja, då är det liksom lite svårt att säga nej.

Så nu sitter jag här och känner mig, högst motvilligt, som ett barn på julafton. I skrivande stund är nämligen de här på väg hem till mig:

0 Comments

 • Duktiga Tjejen

  Din chef verkar vara så jävla BÄST!!

  Vi får inte julklappar på jobbet, istället skänks en stor summa pengar till barnbyar i Afrika, och det tycker jag är skitbra! Har inte köpt en enda privat än heller…

 • Sherdil

  Gillar din chefs approach till dethär med “jobb-julklappar”=) Själv kan jag knappt komma på saker jag vill ha längre, så jag uppmanar släkten att donera till katthem för min räkning istället.

  Men jag blir nästan förbannad när jag hör min yngsta kusins önskelistor (pengar, iphones etc etc) som har sin grund i prylhetsen med de jämnåriga. De gör typ inget annat än att jämföra varandras häftiga teknikprylar.

  • Cinderalley

   Alltsa jag gillar ju att fa presenter typ nar jag fyller ar, men julen kanns verkligen som en san hogtid dar man borde lagga alla pengar pa att hjalpa de som har det samre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *