Listor

Fredagslistan

Jag gör som alla andra (till exempel Linn, A.M.O. och Peppe) och fördriver tiden med en liten fredagslista:

Vad åt du till frukost?
En skål fruktsallad, en croissant med ägg, och ett glas färskpressad apelsinjuice på kaféet där jag sitter och jobbar idag. Så här såg det ut:

Vad har fått dig att skratta idag?
När jag blev väckt klockan 5 imorse av en massa oväsen, gick ut i köket, och hittade båda katterna sittande i varsin kökslåda som de med viss möda hade lyckats öppna.

Vad har du på dig just nu?
Gråa jeans, Bronx-tisha, svarta boots och skinnjacka (fryser).

Hur ser resten av dagen ut?
Jobba, jobba, jobba, sova. Kuuuul fredag.

Vad händer ikväll?
Tänkte sova, som sagt. Möjligen att jag kan tänka mig att gå ut och ta en öl eller två om någon ringer och säger att det händer något kul.

Och på lördag?
Då får jag förhoppningsvis besök av några av mina favorittjejer och vi kanske går ut och dansar eller går på spelning, eller bara hänger hemma hos mig och dricker champagne och tjejsnackar.

Och på söndag?
Så långt fram i tiden har jag icke planerat. Men skulle gärna göra något som innefattar till exempel bergochdalbanor och/eller nya tatueringar.

Vad är det roligaste som hänt dig den här veckan?
Det har varit en rätt bra vecka det här. Var ute och drack finöl med vänner både igår och i onsdags, och igår kom en av mina grannar över med en hög böcker som han just hade läst och tänkte att jag skulle uppskatta. (Har jag sagt att jag älskar mina nya grannar?) En annan rolig sak den här veckan var när jag skulle köra hem från min chefs hus i tisdags och fick med mig en platt-teve och fyra flaskor champagne som hon tyckte att jag skulle ha, bara sådär.

Och det absolut sämsta/tråkigaste?
Att jag fortfarande inte har internet hemma och måste sitta och jobba på ett kafé. Och att min bil behöver minst två nya däck.

Hur lyder dina senast tre inkomna sms?
“Damnit! OK. I’ll hold ya to it.”
“I will, have a good day.”
“Let me know when you’re ready for vacay”

Vad dricker du i helgen?
Vatten, apelsinjuice, öl och champagne. Inte nödvändigtvis i den ordningen.

Bästa bakfylletips?
Att inte göra som jag gjorde igår och dricka en massa IPA från mikrobryggerier utan att kolla alkoholhalten först. Blev lite slirigt. Och idag mår jag som jag förtjänar.

0 Comments

  • Mirijam

    Haha, älskar denna:

    “Och på söndag?
    Så långt fram i tiden har jag icke planerat. Men skulle gärna göra något som innefattar till exempel bergochdalbanor och/eller nya tatueringar. ”

    Helt i min smak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *