Tatueringar och sånt

Jag och T-Rex behöver er hjälp!

Jag har ett helt gäng mer eller mindre märkliga djur tatuerade på kroppen. Till exempel två rosa kängurus, en guldpuma, en haj, en spindel, en kackerlacka, en kobra, ett gäng fåglar, en fladdermus, en uggla, en nyckelpiga och en fjäril. Och sen igår kväll har jag även en dinosaurie på benet. Som ni ser är den inte färdig, det ska såklart i färg och skuggningar också, och i vanliga fall lägger jag absolut inte upp bilder av ofärdiga tatueringar. Men jag gör ett undantag för den här eftersom jag behöver er hjälp.

Jag vet nämligen inte vad det ska stå i banderollen. Jag tänker mig något enkelt och kul. Ett eller två ord, gärna något oväntat. Obs! Behöver ej vara dinosaurierelaterat.

Hit me with your best shots. Bästa förslaget vinner ära och evig tacksamhet.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *