Livet är en fest

Veckan som gick i taggade Facebook-bilder

Har börjat inse att mitt internetliv lever och frodas på Facebook, medan bloggen hamnar lite i skymundan. Så i ett försök att integrera de två tänkte jag dela med mig av ett par bilder som jag blivit taggad i på fejan under den senaste veckan.


Jag tog med mig Marcus på inflyttningsfest hos min granne en trappa upp. Fast vi hann i princip bara kliva in, säga hej och bli fotade, innan det var dags att sticka iväg till nästa partaj.


Laura, jag och Chelsea på metalspelning på Ruby Room. Hade så trevligt vid baren att jag totalt glömde bort att gå och kolla på banden, men det var kanske ingen stor förlust eftersom thrash metal inte riktigt är min grej.


Jag i rosa läppstift på Social Distortion-konserten i söndags.


Lunchdejt med J. Tummen upp för sjukt smarrig Pho!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *