Livet är en fest,  Nattliga bravader

Årets första inlägg

Nu börjar jag tycka att det kanske räcker lite med årssammanfattningar och nyårslöften och filosofiska utläggningar om hur nästa år kommer bli så mycket bättre och så vidare. Men här får ni i alla fall en liten nyårsaftonssammanfattning.

Jag hade egentligen tänkt åka på party i Hollywood, men ändrade mig i sista sekunden och stannade i San Diego istället. Tanken på att behöva köra hem bakfull på nyårsdagen var liksom inte så lockande. Istället hade vi grillfest hemma hos några vänner som bor ett par kvarter hemifrån mig. Vi drack champagne och åt grillspett och spelade “Jag har aldrig” hela dagen, och sen promenerade vi över till Bar Eleven som hade punkrockskaraoke med liveband och bara gamla punkhits på playlisten. Till och med jag, som annars är passionerad karaokemotståndare, tog mig upp på scenen och skrålade med när de spelade Alternative Ulster.
Nu ska jag iväg på en tvådagars roadtrip till öknen och Salton Sea. Vi ses när jag har återhämtat mig från det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *