Ett foto om dagen

Day 13: In Your Bag

Min väska innehåller lite olika saker beroende på vart jag ska och vad jag gör, men grunden är alltid ungefär denna: Kamera, tatueringssalva, hårspray, solglasögon, penna, plånbok, nyckelknippa, tuggummi och sminkväska. Samt mobilen, men eftersom jag tog kortet med mobilkameran är den av förklarliga skäl inte med på bilden.

Det här inlägget är en del av en bloggutmaning. Läs övriga inlägg här »

0 Comments

 • stinnepigen

  Haha, älskar att tatueringssalva är fast inventarie 🙂 Borde inte vara överraskad över att det finns särskilda salvar för sådant i USA när vi härhemma får klara oss med salva avsedd för barnrumpor (fast det funkar ju det med), men hade liksom aldrig tänkt tanken.

  Tycker själv det är ganska jobbigt med läkningsperioden när man tatuerat sig, hålla på och smörja och tvätta hit och dit och har hittills uteslutat att skaffa något stort med just det som anledning. Har du några stalltips som kan vara bra att känna till?

  • Cinderalley

   Haha ja, fast jag använder faktiskt en salva som inte är gjord särskilt för tatueringar utan för typ brännsår. Tycker den funkar bättre än de specialvarianter jag har provat från olika tatueringsmärken.

   Ja, läkningsperioden är fan så mycket värre än själva tatuerandet, speciellt fasen när det inte gjort ont längre utan bara kliar. Har inte så mycket tips annat än att hålla tatueringarna rena och återfuktade, och inte ha för tighta kläder över. Men det är ju egentligen bara sunt förnuft.

 • Meela

  Go morgon från andrs sidan jorden! Ville bara säga att har hängt runt i din blogg i några dagar och gillar helt klart vad du skriver om och alla upptåg du hittar på! Keep up the good work. Nästan så man blir lite avis när man sitter här hemma i vårt avlånga land och lurar på nästa sväng till jobbet – ger en lite post up 🙂
  Gillar väskan helt klart! väsknarkoman som jag är 😉
  Kram Meela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *