Ett foto om dagen

Day 18: Something You Bought

Jag har haft alldeles för mycket på agendan de senaste månaderna för att över huvud taget ha tid att köpa annat än det mest livsnödvändiga, typ mat och öl. Men häromdagen hade jag plötsligt en lucka i den sociala kalendern och tog tillfället i akt och åkte till Fashion Valley, som är den bästa gallerian i San Diego. (Där finns till exempel H&M, Sephora och en Betsey Johnson-butik.) Jag kom hem med två par jeans, ett linne, en tröja, solglasögon, en kjol, en t-shirt, och 13 par underkläder, så nu behöver jag inte shoppa något igen på minst ett par månader. Här är solglasögonen.

Det här inlägget är en del av en bloggutmaning. Läs övriga inlägg här »

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *