Ett foto om dagen

Day 6: Makes You Smile

Okej, jag vet att hela den här fotoutmaningen går ut på att man ska lägga upp bilder man har tagit själv. Men jag är fortfarande sjuk och har inte varit utanför lägenheten sen tisdag förmiddag, och har inget som får mig att le i närheten. Så jag snor en bild från det roligaste jag har sett på internet på hur länge som helst, nämligen tumblr-bloggen Programmer Ryan Gosling. Det är mycket möjligt att den här typen av nördhumor bara är kul för oss som faktiskt jobbar med programmering, men jag skrattar i alla fall så att jag får en hostattack (det får jag även när jag inte skrattar, men ni fattar).

Det här inlägget är en del av en bloggutmaning. Läs övriga inlägg här »

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *