Irritationsmoment,  Länkkärlek

Det där med Jerringpriset

Eftersom jag bor på andra sidan jorden så når svenska nyheter mig ibland lite sent, eller inte alls. Det här med att det blev åsiktsstorm efter att Jerringpriset gick till hoppryttaren Rolf-Göran Bengtsson till exempel, det hade gått mig helt förbi om det inte vore för att jag hittat ett par välformulerade blogginlägg om saken i min Reader. Som gammal hästtjej med pånyttfött ridintresse känner jag lite att det är min plikt att rasa en smula över att folk rasar (även om jag i alla fall glädjer mig åt att exakt noll personer i mitt facebook-feed har haft något irriterande att säga om saken) och länka vidare till andra som redan har sagt det som behöver sägas.

Läs till exempel:
Egoistiska Egon
I Are Lisa
Petra Andersson

Jag och Gidget, juli 2011

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *