Nära döden-upplevelser,  Resor

Och inte bara för att jag är född i Skorpionens stjärntecken

Jag har en inte helt oansenlig bucket list över saker att göra innan jag dör. Ganska många har redan blivit avbockade, som till exempel att flytta till Kalifornien, skaffa motorcykel och hoppa fallskärm. Sen finns det saker jag inte visste att jag ville göra förrän möjligheten uppenbarat sig. Till exempel att hålla i en livs levande skorpion.

Medan vi andra var upptagna med att kolla på döda fiskar försvann Marcus ut i vildmarken kring Salton Sea, och kom tillbaka med en skorpion han hittat på marken. Och min livsstrategi går ut på att aldrig någonsin tacka nej till en möjlighet att göra något riktigt ballt, även om det ibland innebär en viss risk för liv och lem. För fattar ni vilken grej? En jävla skorpion, liksom.

Här är en video:

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *