Irritationsmoment,  Nattliga bravader

Slagsmålsklubben

Jag är så himla trött på snubbar som inte kan kontrollera sitt alkoholintag, och sen kommer undan med att bete sig hur som helst bara för att de är fulla. Som häromdagen, när jag var på House of Blues för att se NOFX och Old Man Markley. Det var en trevlig spelning på alla sätt, ända tills en aspackad kille som stod framför oss började hålla på och bete sig svinigt och ta alldeles för mycket plats. Tjejen jag var där med gick fram och bad honom att sluta, vilket tydligen var hemskt provocerande – och efter ganska mycket om och men urartade det till ett full-on barslagsmål. Den utlösande faktorn var när snubben spottade mig rakt i ansiktet och både jag och min kompis blev så förbannade att vi såg rött och förvandlades till Hulken. Det värsta var nog ändå att vi var på en helt fullsmockad spelning, och ändå tyckte inte en enda person i närheten, trots att det måste varit minst 20 personer som såg hela händelseförloppet, att det var en bra idé att gå emellan eller hämta vakterna och få idioten utslängd.

Alltså, jag är verkligen, verkligen ingen aggressiv person och det ska extremt mycket till för att jag ska bli riktigt arg. Men att bli spottad i ansiktet av en berusad 30-åring efter att han betett sig illa hela kvällen – där går faktiskt gränsen. Om ingen annan försvarar en får man ta tag i saken själv. Känner för övrigt att det nog hjälpte att jag hade min tigertröja på mig.

0 Comments

  • cathart

    alltså vafan vilket sär. helt rätt av dig/er ändå. var med om en liknande grej härom sommaren på power meet, efter en hel del dräggig provokation från en +35årig asfull karljävel sa jag bara åt honom att växa upp och lägga ner, vilket ledde till att han slängde ner mig i asfalten. ingen runtomkring gjorde någonting, vilket ju bara gjorde att man blev ännu argare. usch.

    • Cinderalley

      Men vafan! Vad ar det for fel pa folk egentligen? Vissa manniskor borde verkligen inte fa dricka alkohol eller vistas i offentligheten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *