Äventyr,  Livet är en fest

Trädklättrardagen

De senaste veckorna har vi styrt upp en massa äventyr flera dagar i veckan och gjort saker som helt enkelt inte går att göra någon annanstans än i södra Kalifornien, eftersom en av oss skulle flytta till Wisconsin på obestämd framtid. I söndags var det Marcus sista dag i San Diego, och det var värmebölja och strålande solsken ute så vi tog en sväng till stranden. Men inte den vanliga stranden, den med palmer och sand och turister. Istället klättrade vi ner till en grotta precis vid havet där det är fullt av målade träd och stenar.

Sen satt vi i träden och drack champagne och skrattade oss dubbelvikta och hoppades på att dagen aldrig skulle ta slut. Det gjorde den inte heller, förrän runt klockan 2 på natten då alla till slut blev för trötta för att orka hitta på något mer. Vi lyckades i alla fall krama ur de allra sista dropparna av vår sista helg tillsammans med hela gänget. Så här såg det ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *