Vardagsfilosoferande

Vinterhatets bleka ansikte

En baksida med att jobba hemifrån är att jag aldrig får se solen längre. Så här års blir det mörkt strax efter att jag slutat jobba, och jag lämnar nästan aldrig lägenheten mitt på dagen. När jag nu tittar på nytagna bilder på mig själv slår det mig hur blek jag har blivit. Igen, ska kanske tilläggas – innan jag flyttade till Kalifornien fanns det knappt ett uns av pigment i min hud. Men de senaste åren har jag ändå haft en lite mer trivsamt solkysst ton (utan att på något sätt kunna räknas som brun eller solbränd – men ändå) i ansiktet nästan året runt. Jag vet att det kanske är förmätet att gå runt och längta efter sommaren när det ändå är 25 grader varmt om dagarna – men problemet är ju att så fort solen går ner blir det kallt. Och det gör den alldeles för tidigt så här års. Ville bara säga det.

Mvh/Blek_och_missnöjd

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *