Livet är en fest,  Resor

Att göra Vegas

Har jag sagt att jag ska till Las Vegas om drygt två veckor? Det blev lite halvspontant inklämt mellan alla de andra små resorna, och trots att Vegas inte direkt är min favoritstad börjar jag bli ganska peppad. Jag har nämligen aldrig gjort Vegas. Jag har varit i stan ett helt gäng gånger – minst en gång om året under de senaste fyra åren – men det har alltid varit i samband med speciella evenemang, till exempel Punk Rock Bowling och Viva Las Vegas.

Den här gången åker jag dit med min chef och ett par av hennes bästa vänner, eftersom hon fyller 35 och vill fira Vegas style. Vi kommer att bo på ett fancy resort i närheten av The Strip och göra sånt som normala människor tydligen gör när de åker till Vegas. Det vill säga dricka drinkar vid poolen, gå på skönhetssalong där någon fixar hår och smink åt oss, ta på oss alldeles för korta klänningar och gå ut och dansa, äta fräsiga middagar, åka limousine, dricka hinkvis med champagne, spela bort en massa pengar, gå och se manliga strippor, ta en kurs i poledancing, och säkert en massa andra saker som jag inte ens kan föreställa mig. Allt detta (utom möjligen poolen och champagnen) är nämligen saker som jag aldrig skulle få för mig att göra annars. Det är ungefär så långt från punkspelningar och ölbarer man kan komma, och just därför känner jag att det ska bli kul. Omväxling förnöjer, och allt det där.

Sist jag var i Vegas vann jag för övrigt 20 dollar. Vi kan ju hålla tummarna för att det blir lite mer än så den här gången.

0 Comments

 • CC

  En ny upplevelse alltså; “att göra Vegas” 😉 Låter faktiskt roligt, just för att det inte hör till vardagen. Hoppas du får kul!
  Har varit i Vegas tre gånger men har inte heller gjort mycket av det “vanliga”.
  Har faktiskt varit på manikyr å pedikyr o solat vid poolen (dock utan drinkar, då jag inte dricker).
  Å spelat kan man knappt säg att jag gjort…. På tre resor har jag nog spelat för totalt $20. Utan vinst =(

  • Cinderalley

   Jag spelar bara i pennymaskinerna, sa aven om man inte vinner sa gor det inte sa mycket eftersom man inte direkt forlorar nagot heller. Och sa far man ju gratis drinkar! (Fast det kanske inte ar till sa stor hjalp om man inte drinker 🙂 )

 • Julia

  Jag har badat och druckit spritslushies och gått på föreställning och spelat bort typ sex dollar, men jag orkade inte ens ta mig till the strip, som var sådär fem minuter bort. Heh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *