Nostalgi

Att skämmas eller inte skämmas

Jag tror att man vet att man är vuxen när man inte längre skäms över bagateller. Man skäms till exempel inte över sina föräldrar även när de gör eller säger saker man hade sjunkit genom jorden över när man var 15, och man skäms inte över att visa folk bilder på sig själv när man var ung och inte visste bättre. Om den här teorin stämmer känner jag mig hemskt vuxen just nu, eftersom jag inte alls tycker att den här bilden på mig själv som 13-åring är pinsam. Tycker faktiskt att den är ganska gullig. Liksom – kolla dödssminket, den hemmaklippta jättekorta luggen, punktishan och punkbyxorna som är alldeles för stora, och den knallrosa långärmade nätbrynjan som helt skär sig med det knallrosa håret.

Strax efter att den här bilden togs rakade jag tuppkam. Det är nog tur att jag inte har några bilder på det, för annars hade jag eventuellt behövt ta tillbaka föregående uttalande och faktiskt tycka att det var en liten smula pinsamt. Gulligt, men pinsamt.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *