Tatueringar och sånt

Matchande skorpioner

Kompistatueringar är något av det finaste jag vet. Det är lite som en vänskapens motsvarighet till en förlovningsring – fast mer permanent och mindre symboliskt. Och om man som jag egentligen inte är ett sådär jättestort fan av tvåsamhet är det fint att ändå kunna visa att man hör ihop med dem man tycker om, utan att lova eller begränsa sig till något. Jag har kompistatueringar med omkring 6 av mina närmaste vänner, och så många som tre stycken med en och samma person.

Strax innan Marcus flyttade till andra sidan landet skaffade vi matchande skorpioner, jag på foten och han på armen, som ett litet minne av den där lilla rackaren vi hittade vid Salton Sea. Båda två är gjorda av Chad på Gargoyle Tattoo i San Diego.

Min läker fortfarande, trots att vi gjorde dessa för flera veckor sen. Bara som en liten varning om det är någon som funderar på att tatuera foten – det är enligt min erfarenhet det i särklass värsta stället på hela kroppen för en tatuering. Det gör sjukt ont och tar en evighet att läka. Plus att det är svårt att ha på sig skor eller gå normalt den första veckan eftersom foten svullnar upp till ungefär dubbel storlek. Efter att jag tatuerade vänsterfoten för ett par år sen lovade jag mig själv att aldrig göra om det på högerfoten. Det lyckades jag dock lägligt glömma bort lagom till denna tatuering. Men jaja, den blev ju fin i alla fall.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *