Sverige vs. USA

Shit Swedish girls say in LA

Den här roliga videon sammanfattar ganska bra varför jag inte umgås med svenskar i USA.

(Fast okej, jag erkänner att jag nog gjort mig skyldig till i alla fall ett par av de där kommentarerna själv. NEJ – SVERIGE OCH SCHWEIZ ÄR INTE SAMMA SAK!!!)

0 Comments

 • Hanna

  Hej, det är en sak jag har undrat på ganska länge men med kulturskillnader som finns mellan Sverige och Usa, finns det någon motsvarighet till vår populära kladdkaka där borta? Om man ska förklara ordet kladdkaka finns det någon översättning?

  Vet att det kanske inte är superrelevant eller om du ens kan svara på frågan, men du är mer insatt än någon jag känner 😉

  • Cinderalley

   Brownies! Det ar nog sa nara man kommer, aven om de oftast ar i portionsform istallet for en hel plat som med svensk kladdkaka.

 • Anna Nio

  “I should take a photo of my food and put it on my blog. I bet everyone is interested in that!”, hahaha. Åh, jag HATAR detta eviga matfotograferande, argh! Är det något svenskt att göra, alltså?

  Annars gör jag mig också skyldig till att rekommendera Sverige om sommaren, men absolut inte under resten av året – men det är ju bara logiskt! Vem vill åka på semester till Mordor-mörker och iskyla? 😀

  • Cinderalley

   Haha na, det ar nog inte typiskt svenskt, jag har massor av amerikanska kompisar som gor det ocksa. Och sjalv gillar jag matfotografier, atminstone om det ar nagot som ser gott ut. Det ar inspirerande.

   Och sa gor jag ocksa, rekommenderar svensk sommar. Saklart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *