Äventyr

Tack och lov finns det i alla fall inga bildbevis

Ni vet när man vaknar morgonen efter en utekväll som inte slutade förrän efter klockan fyra på morgonen, och är så bakfull att man skakar, och man går ut i köket och inser att man inte har någonting ätbart hemma över huvud taget?

Då är det inte rekommenderat att dra på sig boots, skinnjacka och ryggsäck och åka till mataffären på sin motorcykel (eftersom ens bil inte kommer att vara lagad förrän nästa vecka) i 30-gradig värme. Det kan nämligen hända att ens omdöme påverkas av bakfyllan och hettan, och man handlar så mycket mat att bara hälften får plats i ryggsäcken, så man blir tvungen att knyta fast resterande matkassar i ryggsäckens handtag och sen köra hem och se ut som en mycket vinglig och överbelamrad julgran på två hjul.

Rent hypotetiskt alltså – jag säger absolut inte att jag just gjorde detta.

Nu har jag i alla fall ingredienser till att göra quesadillas (högt upp på topp 10-listan över hur man vet att man är en äkta San Diego-bo) och lägga mig i soffan och kolla på Jackie Brown, som sig bör en riktig bakisdag.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *