Metabloggande

Tipsa bloggen!

Av en händelse loggade jag just in på mitt Twitterkonto, och insåg att det kan liknas vid det där vindsförrådet som man egentligen har tänkt börja använda men som i brist på ingivelse istället bara står och samlar damm i sin bortglömdhet. En enda post (ett enda tweet?) har jag lyckats få till, i december 2009, men i övrigt ekar mitt Twitterkonto väldigt tomt.

Men hade jag inte haft ambitionen att en dag börja använda det hade jag nog raderat kontot, eller låtit bli att skaffa ett. Så nu tänkte jag att ni, kära läsare, gärna får hjälpa till. Kan ni inte: 1) berätta vad ni själva heter på Twitter, och 2) länka till andra användare som jag absolut måste börja följa? Vore himla fint.

Mvh/Hon som jobbar med sociala medier men är helt ointresserad av dem

0 Comments

 • Fiat

  Hurra! Jag heter soflex. Katta Kvack finns där! 0taxidermy0 är också bra, Glitterfittorna och Burgschki så klart! Pojkfröken och heyeurydice. MrSuz är en kvinnlig tatuerare som jag följde innan, men hon skrev så himla mycket att jag lade av. felizarine gillar jag jättemycket. Talgboll – absolutist och vegan och sur på svenska samhället. Sleepless_twitt skriver rätt mycket om feminism. VixxOmBocker och Orchidpussy. Alltså jag älskar ju twitter.

 • Camilla

  Jag heter chockerande nog Camelliss. Jag gillar egentligen mest tramstwittrare. Jag vill helst roas av twitter, men följer även några seriösa intressanta typer. Har skitsvårt att tipsa för jag vet inte vilka jag ska välja. Några jag kommer på på rak arm är Undergranskning, BitterFittans, Onekligen, Kwiden, KattaKvack. I övrigt är bästa tipset att kolla andras follow-lista.

 • Maria

  Slängde mig naturligtvis in för att följa dig. Jag heter vimsig där, precis som min blogg. Rekommenderar också att kolla folks follow-listor. Man kan hitta fantastiska människor där. 🙂

  • Cinderalley

   Jag har bara lite problem med att jag egentligen inte har nagot att saga som ryms pa 140 tecken, men jag ger det ett forsok i alla fall!

 • stinnepigen

  Följde dig istället för att jag är så jävla serviceminded. Du bör följa alla jag följer såklart, men som minimum @lastbilslesbian, @svenskalarm, @likdel, @Jonas_Gardell @Jonas_Gardell, @glitterfittorna och @hhelquist . Förutom mig då, men that sort of goes without saying. Twitter är typ det roligaste med hela Internet.

  • Cinderalley

   Foljer dig saklart! Och ska kolla in de andra. Jag har inte fattat storheten med Twitter, men vi far val se om det kommer med tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *