Äventyr,  Musik,  Resor

En liten San Francisco-recap

Vad fina ni är som svarar på frågorna. Jag blir micket glad för alla förslag och fina kommentarer ♥

Sen var det ju det där med San Francisco-bilderna. Eftersom det regnade och var jävligt ute hela helgen höll vi oss mest inne på olika barer och drack öl, så alla kort är följaktligen partybilder. De är tagna med lite blandade kameror, nästan inga med min eftersom jag fortfarande inte har någon kamerasladd. Men ungefär så här såg det ut.

DAG 1:

På fredagkvällen gick vi och såg Rancid och Cock Sparrer, och den 14-åriga nitpunkaren inom mig jublade och gjorde volter hela spelningen, så bra var det. Sen drog vi vidare till baren Molotov’s där vi hängde med utvalda delar av The Dwarves. Det brukar bli så, när ens resesällskap tillika granne och temporära roommate spelar gitarr i nyss nämnda band. Och jag övade i vanlig ordning på min standardfyllepose – två fingrar i luften!

Dag 2:

På lördagen shoppade vi oss helt trötta i Haight-Ashbury, sen var det krogrunda som gällde. På baren Kozy Kar visade de gamla porrfilmer från 70-talet och så hade de en vattensäng och nakna tjejer på golvet. Där hittade vi även lite San Diego-folk så det var som upplagt för gruppbilder.

Och det var nog det för den här gången!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *