Äventyr,  Bra saker

En välbehövlig påminnelse

Tidigare idag ringde min hyresvärd och sa att det kommer ta ytterligare en och en halv vecka innan jag kan flytta hem igen, vilket gör att jag snart kommer att ha varit hemlös i över en månad. Det var liksom lite droppen som fick bägaren att rinna över den här veckan, så jag drog med ett gäng vänner ut för att dränka våra (mina) sorger i öl på närmaste bar. Det funkade för stunden. Men nu behöver jag saker som piggar upp igen, så som en liten påminnelse kommer här en lista på sånt jag har att se fram emot inom de kommande veckorna:

– Nästa vecka kommer min kära mor, som jag inte har träffat sen augusti förra året, och hälsar på ända från Sverige. Det är så himla bra, jag behöver min mamma just nu.

Anna och ett par andra svenska kompisar kommer också till SoCal och hänger under de närmsta veckorna, och i maj kommer Mirijam till San Diego igen, hurra!

– I mitten av april åker jag tillbaka till San Francisco, för att se Refused, The Hives och The Bronx spela på Warfield. Peppen är ganska skyhög skulle man kunna säga.

– Sist men inte minst åker jag till Vegas på Punk Rock Bowling i slutet av maj. Trogna läsare vet att PRB är min favoritgrej på hela året, och det blir inte sämre av att de i år har bokat ett av mina all time favoritband, the Beltones. De ställde in sina senaste två San Diego-spelningar, så jag försöker att inte ha för höga förväntningar den här gången heller. Men det är svårt. Alltså, peppen!

Jag och min fina mamma i New York 2009

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *