Motorcyklar

Motorcykelsöndag

Det var perfekt cruiseväder ute hela helgen, så idag styrde jag och min kompis Johnny upp en liten motorcykeltur i solskenet. Vi körde runt i San Diego i flera timmar och stannade för en helt fantastisk lunch i University Heights, och när jag kom hem vid 17-tiden var jag så utmattad att jag var tvungen att ta en fyra timmar lång tupplur. Det var i vilket fall som helst ett fint avslut på den här helvetesveckan.

0 Comments

 • CC

  Vad härligt det låter!!!!
  Här hemma skiner solen, det är 15 (!) grader varmt och jag bara längtar efter att plocka ut de gamla bilarna å glida runt i cabben eller hoppa runt i pickisen=)
  Har du varit på detta stället nån gång: http://www.cookscorners.com/index.html
  Kanske kunde vara något för dig. Jag har varit där en gång och det var ganska coolt=)
  Valpen i inlägget ovan är ju BEDÅRANDE söt.

  • Cinderalley

   Oh, härligt det låter!
   Nä, där har jag inte varit, men om det bär av på mc-roadtrip norrut nån gång framöver får jag se till att kolla in där. Jag vet att det finns ett par andra liknande motorcykel-hangouts här i SoCal, så det vore kul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *