Äventyr,  Irritationsmoment,  Livet är en fest

Omotiverade förolämpningar från totala främlingar

På fredag åker jag till Las Vegas för att fira min chefs födelsedag i fyra dagar. Vi har ett helt fullspäckat schema som inkluderar till exempel en manlig strippshow, hyrd limousine, kurs i poledancing, inträde och gratis champagne på flera nattklubbar, besök på skönhetssalong, middag på lyxrestaurang, jacuzzibad, shopping och en hel massa annat. Dessutom är det St Patrick’s Day på lördag, så Vegas kommer möjligen att vara mer galet än vanligt.

Så långt känns ju allt ganska roligt.

Men på schemat står också en middag på Dick’s Last Resort. Det är en så kallad “sarcastic service restaurant” – vilket i praktiken innebär att serveringspersonalen är specifikt instruerade att förolämpa gästerna. De kan alltså vara riktigt elaka. Någon gång under kvällen får man även en pappershatt med något otrevligt skrivet på framsidan. Googla “Dick’s Last Resort hats” så fattar ni. Det kan stå saker som “My vagina is a gaping hole of disappointment” eller “Hi, I’m the village idiot”.

Min chef älskar att munhuggas med folk och tycker att Dick’s ska bli höjdpunkten på hela helgen. Själv är jag lite nervös. Jag tycker inte om när folk jag inte känner är oförskämda mot mig, även om det är på skämt. Och jag är definitivt inte sugen på att betala för det. Dessutom har de inte en enda köttfri rätt på menyn, och att försöka beställa något vegetariskt kommer på den här restaurangen definitivt vara att skriva under sin egen dödsdom. Min chef föreslog att jag äter något innan vi går dit och sen bara beställer öl. Det känns som en vettig idé. Har en känsla av att det är lättare att ta emot omotiverade förolämpningar från totala främlingar om man är lite på lyset.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *