Äventyr,  Irritationsmoment,  Resor

Vi tar det värsta först

Jag kom just hem från Las Vegas och har nu knappt fyra dagar att återhämta mig på innan jag sticker till San Francisco på fredag, så det här får bli ett snabbt inlägg. Vegasresan var helt fantastisk på många sätt – jag postar bilder senare, när jag hinner.

Men om vi börjar med det egentligen enda negativa kan jag rapportera att det där besöket på Dick’s Last Resort – restaurangen där serveringspersonalen är ohyfsade mot gästerna med flit – verkligen var så himla mycket värre än förväntat. Vår servitör sa knappt ett ord till oss, bara mumlade något otrevligt utan en endaste liten glimt i ögat och slängde menyer på bordet och försvann. Efter ett tag kom han tillbaka och tog vår beställning på en bit avriven servett och sen fick vi vänta i en hel evighet på maten. Som var dyr och inte speciellt god, och så fick vi inte allt vi hade beställt och drinkarna var vattniga – men det var liksom inte läge att klaga på servicen på ett sånt ställe.

Jag fick till slut en hatt med texten “I have taken more balls to the face than a circus seal”. Och det var ju bara halvkul.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *