Irritationsmoment

When bad things happen to good people

Om det inte vore för de senaste veckornas alla trevliga små weekendresor så skulle mars 2012 förmodligen gå till historien som den sämsta månaden någonsin. Nu är det bara en månad av ytterligheter, trots att jag har haft mer än lovligt med oflyt på sistone.

Det var alltså inte nog med att halva mitt hus brann ner dagen efter jag kom hem från Chicago och att jag fortfarande är temporärt hemlös, samt att jag blev stoppad av polisen och fick en “fix it” ticket häromdagen. Idag blev min bil dessutom båkörd bakifrån av en idiot som körde för fort. Efter att han hade kört in i mig klev han ur bilen och började skrika och gorma och försökte skylla allt på mig, och jag skrek förstås tillbaka eftersom det var hans fel, inte mitt. Att säga att det hela var en otrevlig situation är en underdrift.

Och jag hade inte ens befunnit mig i bilen över huvud taget om det inte vore för att min motorcykel la av någon timme tidigare och vägrade starta igen, och jag var tvungen att knuffa den ett par kvarter för att få hem den igen. Och motorcyklar är TUNGA.

Skitdag, to say the least. Tack och lov för solsken, fina vänner, keliga katter samt alkohol just nu, det säger jag bara.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *