Konsumtionsglädjen,  Ytligheter

Dagens i-landsproblem

Jag har flyttat rätt mycket på sistone – åtta gånger bara under de senaste fyra åren, närmare bestämt – och varje gång jag flyttar ställs jag inför samma dilemma: Var ska jag göra av alla mina skor? Jag vet inte hur mycket tid jag sammanlagt har spenderat online och i butiker i jakt på den ultimata skoförvaringen, utan någon större tur. Istället brukar det bli så att jag har skor lite överallt i hemmet – just nu ser det ut så här:


Ballerinaskor, Converse och andra lågskor hänger i en förvaringsmojäng på garderobsdörren. Inne i garderoben har jag två skohyllor som rymmer sammanlagt 20 par, och så ett gäng överblivna par som får stå på golvet.


I sovrummet har jag just nu en hel skovägg med boots och favoritskor, samt ett par högar med skokartonger. Egentligen skulle jag vilja ha alla skor på samma ställe, gärna i någon sorts vertikal lösning som inte ser ut som något en 10-åring har knåpat ihop i slöjden. Men det verkar vara för mycket begärt.

Om det finns några fellow Imelda Marcos-wannabes därute som läser detta – hur fasen förvarar ni era skor?

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *