Vardagsfilosoferande

Fast helst hade jag nog bara legat på stranden

Bra grej med att min laptop har gått sönder:
Jag läser böcker istället för att slösurfa på kvällarna. Min mamma hade med sig en hög svenska böcker när hon kom och hälsade på, och så här en vecka senare har jag läst ut allihopa. Plus några till. Sammanlagt fem böcker på två veckor, vilket är nästan på samma nivå som när jag pluggade litteraturvetenskap och läste ungefär 300 sidor skönlitteratur om dagen.

Dålig grej med att min laptop har gått sönder:
Det är sjukt fint väder ute, och hade jag haft en fungerande bärbar dator hade jag tagit med mig den ut på altanen och suttit i en ljummen soffa i skuggan och jobbat hela dagen. Nu får jag istället sitta inomhus med fläkten igång, och nöja mig med att då och då snegla längtansfullt mot den öppna altandörren och en perfekt sommardag som jag helt går miste om.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *