Äventyr,  Vardagsanekdoter

I feel so safe flying on a ray, on the highest trails above

Igår var det exakt 11 år sen Joey Ramone dog. Därför tänkte vi att det skulle vara lämpligt att åka och titta på hans grav på Hollywood Forever Cemetary. Fast sen kom vi på att han inte alls ligger begravd där, utan i New Jersey. Så vi fick nöja oss med Johnny och Dee Dees gravar istället, och det var ju inte fy skam det heller.

Vi pratade lite med en vaktmästare som jobbade på kyrkogården, han sa att Dee Dee Ramones grav var hans favoritgrav, och när vi kom dit hade någon ställt en burk Pabst Blue Ribbon och en liten spritflaska bland blommorna på gravstenen. Så ska en punklegends eviga vila se ut.

Hollywood Forever är för övrigt en hemskt fin kyrkogård, inklämd på Santa Monica Boulevard mitt i Hollywood (duh). Jag var där på begravning för ett par månader sen, men det slipper jag gärna göra igen. Annars helt klart värt ett besök om ni har vägarna förbi Los Angeles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *