Nattliga bravader,  Vardagsanekdoter

Joråsåattehh

I ett svagt ögonblick gick jag häromdagen med i en dejtingsajt. Det kan man ju tycka vad man vill om, själv var jag ganska skeptisk och det hela var mest en kul grej. Men det tog bara två dagar innan jag träffade en himla trevlig snubbe som bor ungefär fyra hus hemifrån mig och jobbar på en tatueringsstudio bara några kvarter bort. Igår kväll var vi på punkspelning och sen var vi uppe till fem på morgonen och lagade vegetariska pizzor och kulinariska snabbnudlar med hans roommates.

Alltså, jag är ju verkligen inte på jakt efter en pojkvän. Så det känns trevligt att veta att man på det här viset även kan träffa nya vänner, tillika grannar – i alla fall om man har tålamod att sålla bland alla creeps och fula gubbar. Jag tar tillbaka (nästan) allt ont jag har sagt om dejtingsajter.

0 Comments

 • Angelica

  Jag har fördomar om dejtingsajter. Jag tänker att det går tio konstiga snuskgubbar på varje vettig människa. Men jag kanske har fel? Har ju aldrig varit medlem på en sådan site. Kul att du träffade en vettig människa.

  • Cinderalley

   Jomen det gör det ju, det kryllar av konstiga snuskgubbar, man får helt enkelt lära sig att sålla. Lite som att fynda i second hand-affärer tänker jag mig, och det är jag rätt bra på.

 • emma sofie w

  Jag har alla fördomar en kan ha mot dejtingsajter. Blir lurad till att registrera mig med jämna mellanrum, det slutar alltid med att jag tar bort mitt konto efter fem minuter. Är nog inte riktigt gjord för dejtande skulle jag tro.

  Men, det är alltid gött att höra att folk faktiskt kan träffa vettiga människor där. Ett par av mina närmsta vänner har till och med lyckats hitta kärleken.

  • Cinderalley

   Ja, men jag tror att man kanske får se till att justera sin förväntningsnivå. Jag hade inga som helst förväntningar på att hitta en enda vettig människa, så jag blev glatt överraskad. För många är det nog dock precis tvärtom.

 • Anna Nio

  Haha, jag känner precis likadant, utgår från att dejtingsajter är fucking jävla weirdo-ställen som är befolkade med 50% astrista töntar och 50% äckliga pervon. Kostar inte såna ställen pengar att gå med i, förresten, eller hittade du nån gratissajt?

  • Cinderalley

   Nej hu, skulle aldrig betala för det! Det finns gratissajter också, i alla fall i USA. Jomen det är mycket astrista töntar och pervon, men så är det ju i verkliga livet också kan jag känna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *