Livet är en fest,  Musik

Miniroadtrip och punkskador

Trots att förra inlägget kanske antyder motsatsen så är jag rätt positivt inställd till livet just nu. April känns redan som en bättre månad än mars, och den plötsliga sommarvärmen gör all stress så mycket lättare att hantera.

Igår var en sån där dag där allt gick över förväntan. Det var strålande solsken ute hela dagen, och jag tog en halvdag på jobbet och åkte på en halvspontan miniroadtrip till Fullerton för att gå på gratisspelning med Larry and His Flask. Ni vet, samma band som jag åkte ända till Chicago och Milwaukee för att se för en månad sen.

Vi stod längst fram och skrek oss hesa och dansade oss mörbultade hela spelningen. I vanliga fall kollar jag på band på behörigt avstånd från moshpiten, men jag gör undantag för favoritband även om jag får betala för det i efterhand. Idag är mina knän helt svullna och mörkröda och jag kan knappt böja på bena och jag känner mig alldeles för gammal för sånt här. Men det var det värt.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *