Livet är en fest

Rock-a-Hula Baby

I lördags fyllde Laura, som jag har bott hos de senaste 6 veckorna, år och vi firade med att ställa till med Luau i trädgården. Det var bastkjolar, Hawaiiskjortor, färgglada blommor, tropiska drinkar, surfmusik, tikilyktor, barbecue och Bud Light Lime (bästa fulölen!) för hela slanten. Hela morgonen hade vi klarblå himmel och strålande solsken, men så fort festen började la sig ett tjockt molntäcke över hela North Park. Fast det gjorde inte så mycket, vi hade kul ändå.

Här kommer en liten blandning av kamerabilder och mobilbilder. Och av någon märklig anledning tycks nästan bara tjejerna på festen ha hamnat på bild. Men det var snubbar där också, jag lovar.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *